Светът на търговията през погледа на експерта Тошко Савов

Той е автор на книгите „Пътят към теб” и „Прегърни живота”

Тошко Савов е експерт по търговия, комуникация и личностно развитие. Той обучава мениджмънта и служителите на водещи световни компании. Живее и работи в Германия.

„Германия я една от най-дисциплинираните държави в Европа. Там има стриктност, законите са, за да се изпълняват. И тогава животът е много по-лек. Смятам, че интелигентният човек си слага сам границите в главата. Не си позволява да прави неща, които не са редни”,  обясни Савов.

Той е автор на книгите „Пътят към теб” и „Прегърни живота”. „Никога не забравяйте, че когато се ядосвате, всички клетки на тялото чуват това и единствено само вашата душа в този момент се трови, никой друг. Ти си причиняваш изключително много агресивност, нерви и си съкращаваш живота. Подценяваме до какво води гневът”,  обясни още Тошко Савов.

Храната, начинът на живот и начинът на работа предопределят емоционалната стабилност на човек. „Ти може да си супер интелигентен, но нямаш ли емоционална стабилност, за нищо не ставаш, защото нямаш ресурси”, допълни експертът.

Повече гледайте във видеото.