Само една крачка може да промени целия ти живот...

“Така един ден спокойно можеш да кажеш, че си имал своята история, в която няма определения като “правилна” или не,
а само твоя живот, твоите стъпки, извървени по твоя начин…”

Поръчай книгата "Пътят към теб" - 19,90лв.

или

в пакет с новата книга "Прегърни Живота" на стойност - 39,80лв.

  СЪДЪРЖАНИЕ:

  За Автора:

  Тошко Савов е роден през 1968г. в Ловеч. На 2-годишна възраст заминава с родителите и брат си за Берлин. След 7-годишен престой той отново се завръща в България. По принуда на 11-годишна възраст попада в дом за изоставени деца.

  След завършването на Горския техникум отбива военната си служба и заминава отново за Германия. Там завършва комуникационна психология и НЛП (Невро лингвистично програмиране) и се отдава напълно на усъвършенстнане на уменията в продажбите. Става обучаващ на световно известни брандове като Philips и Saeco.

  Тошко Савов е и семеен терапевт, и работи с хиперактивни деца, както и фобии, панични атаки и депресии. Мисията му в живота е да споделя опита си чрез семинари и обучения в различни сфери.   

  Тошко Савов при "Преди Обед" BTV

  Тошко Савов при "На Кафе"
  Нова Телевизия

  Тошко Савов при Ники Кънчев
  Дарик Радио

  Предговор
  „Пътят към теб“

     Има много книги за личностно развитие, но нито една не развива личността така, както „Пътят към теб“.

     В следващите страници няма да намерите съвети от рода на това колко вие сте добри. Ще прочетете как сами да се подобрите, като осмислите пропуските, които допускате в ежедневието си. Няма да срещнете императиви за това как и какво да правите. Ще срещнете само вдъхновение, за да пожелаете и предприемете промяната сами и само когато сте готови.

     Чрез моя пример ще четете за душите ни, назовани с истинските им имена, дори някои да не са приятни. Само когато ги почувствате след промяната си, само тогава те ще ви харесат.

     Моят път води през болката от личния ми опит и преживявания, от научените през живота ми уроци, които по-късно слушах из лекциите в университета.

     Но не очаквайте само лоши моменти. Ще има доста позитивни усмивки, докато разгръщате страниците. Понякога смехът и сълзите ви ще вървят наедно.

     Пътя си заедно ще извървим със 7 основни теми. Ще разберем:
  – как взимаме решения в нерешението си;
  – как възразяваме на щастието си;
  – колко грешна е представа ни за самотата;
  – какво е да поддържаме екологични взаимоотношения;
  – какво говори тялото ни вместо нас;
  – кой е истинският смисъл на думите, които изричаме;
  – какво е ехото, което оставяме след себе си.

     „Пътят към теб“ е нищо друго освен път към теб. Заложеният в нас стремеж е да вървим напред. Понякога обаче трябва да спрем, да се върнем няколко крачки назад и да поемем по нашия път. Днешният свят е динамичен. Живеейки на пълни обороти, забравяме себе си и грижата за нашите души.

     Всяка една от представените теми – стъпки започва с лична моя житейска история, от която съм извлякъл важните уроци. Всичко, което ще прочетете, е описание на моя личен опит без никакви фикции и художествени похвати, но с научни доказателства и примери от моето ежедневие.

     Моето желание е да достигна до теб, моя читател. Да те мотивирам да погледнеш нещата от гледна точка, каквато досега не си допускал в мирогледа си.

     Тази книга не играе ролята на пътеводител, нито казва на читателите какво да правят. Тя създава чувството за лично откровение КЪМ ТЕБ.

     Чрез „Пътят към теб“ представям моята осъзната гледна точка и моите виждания в новата ера на екологични взаимоотношения, в която навлизаме.

     Последвайте ме, ще ви се хареса!

  Вземете двете книги на Тошко Савов тук на цена от 39.80лв.

   Отзиви:

   5/5

      Уникална книга!
      Препоръчвам я горещо. Достъпно, лесно усвоимо четиво, изключително полезна. Всеки един може да се разпознае в нея и да реши свой проблем. Адмирации и благодаря!

   Веселина Стойкова
   5/5

       Преди да прочета тази книга правех крачки... но назад и не за да се засиля, а просто натам вървях! Живота ми се промени коренно след като се сдобих с нея и имах възможността да разговарям с автора и! Специалист е слаба дума за Вас! Благодаря от цялото си сърце 💗

   Нона Марчина
   5/5
      Прочетох книгата почти на един дъх! Имаше момент, на които плаках, защото душата ми се трогна! Препоръчвам тази книга, защото съчетава в себе си човещина, духовно израстване, мъдри съвети, извлечени от житейски опит. Авторът Тошко Савов определено ме заинтригува и изгледах всичко в интернет за него. Книгата "Пътят към теб" е наръчник за мен в личен и професионален план. Благодарна съм на автора!
   Соня Ратчева
   5/5
   Ако искате да намерите Пътя към себе си, но не знаете как или ако сте го намерили, но ви е трудно да вървите по него, прочетете тази книга. В нея ще откриете много повече полезни неща, отколкото можете да си представите.

   Стойчо Гергьовски
   5/5
       Пътят към теб е книга за четене и правене! Отново четеш и отнов правиш. Постепенно започва човек да открива своя път към СЕБЕ-сито! Кратките лични истории, освен, че откриват частици от автора, доказват, думите му. Успехът на книгата е предизвестен, а за всеки притежател на книгата, какво..??? Успехът е в ръцете ви хора, просто го направете реалност! "Пътят към теб" е възможен!   Илона Кръстева
   5/5

     "Пътят към теб "е книга, която олицетворява и припознава създанието наречено човек у читателя, когато е в прочитен процес.
   Според мен, опитът и мирогледът на г-н Тошко Савов, които той е представил в книгата си са като наръчник и спътник в живота или иначе казано за "Пътят към теб".
     Силно препоръчвам да се прочете!! Специални благодарности на г-н Тошко Савов за произведение на изкуството, което е създал, защото то е като лъч светлина в тъмен тунел, през който всеки един е преминавал или преминава...

   Марио Тарейн

    Последвайте ни в социалните мрежи!