Не бъди пленник на миналото,
а творец  на своето бъдеще

Cover3D_Pregarni jivota_new
listo

Смисълът на Живота е…
Да ти минават дните като мигове и за тях да разказваш с часове…
A дела, от теб създадени, да останат с векове

Цена 19.90лв.

  Съдържание

  1. Защо се отказваме от мечтите си
  2. Страхът. Защо се появява и как да се справим с него
  3.   Трябва ли да имаме очаквания
  4.   Дипломацията и страничните є ефекти
  5. Кога помощта започва да вреди на нас и на другите
  6.   Да се научим да казваме „Не“
  7. Никой не ме разбира!
  8. Как да споделяме, без да си вредим
  9.   Внушение (измислица) или реалност
  10. Не ми харесва, където съм, но въпреки това продължавам да съм там
  11. Самооценка, самоуважение и важно ли е да обичаме себе си
  12.  Как да съхраним личното си пространство

  За Автора:

  Тошко Савов е роден през 1968г. в Ловеч. На 2-годишна възраст заминава с родителите и брат си за Берлин. След 7-годишен престой той отново се завръща в България. По принуда на 11-годишна възраст попада в дом за изоставени деца.

  След завършването на Горския техникум отбива военната си служба и заминава отново за Германия. Там завършва комуникационна психология и НЛП (Невро лингвистично програмиране) и се отдава напълно на усъвършенстнане на уменията в продажбите. Става обучаващ на световно известни брандове като Philips и Saeco.

  Тошко Савов е и семеен терапевт, и работи с хиперактивни деца, както и фобии, панични атаки и депресии. Мисията му в живота е да споделя опита си чрез семинари и обучения в различни сфери.   

  Тошко Савов при "Преди Обед" BTV

  Тошко Савов при "На Кафе"
  Нова Телевизия

  Тошко Савов при Ники Кънчев
  Дарик Радио

  Предговор

     “Прегърни живота”Съществуват десетки, стотици, дори хиляди книги – специализирана литература, с теми от рода на това как да обогатяваме и развиваме личността си, собственото си АЗ. Но в много малко от тези книги ще можеш да прочетеш защо всъщност трябва да положиш усилия и енергия, за да промениш сегашния си начин на живот.
       В „Прегърни живота“ ще имаш възможността да намериш отговори на своите търсения и да се запознаеш с есенцията на конструктивната комуникация, както и това как може или вече влияе тя на душевното (духовното) ти състояние. Книгата предлага възможности за мотивация за това как самоосъзнато да вземаш решения за промяната си и да се насладиш максимално на „прегръдката“ на живота.
  Вярвам, че в трудни моменти всеки се нуждае от една топла и зареждаща прегръдка. Дали ще я дадеш, или ще я получиш, няма голямо значение, защото резултатът е един и същ – споделяне на любов! Вероятно за всеки човек е различна представата в какво се състои точно това – да прегърнеш живота, или самият живот да те прегърне, но в крайна сметка смисълът е винаги един и същ и това е да имаш пълноценен живот и да бъдеш обичан и ценен.
       Опасността да тръгнеш в погрешна посока и да вървиш по път без наслада и удоволствие, е голяма. В стремежа си да прегърнеш живота ти всъщност се прегърбваш и робуваш на токсични мисли и действия. Изцяло погълнат от ежедневието отделяш повече внимание как да трупаш материални блага, вместо на това как да се отдадеш на духовното богатство. Същността на живота се състои точно в това как се чувства душата, а не какви цифри има в банковата ти сметка.
  Вероятно никога няма да разбереш смисъла на пребиваването си на тази земя, ако не си достатъчно гъвкав и не преразгледаш действията си, ако не анализираш чрез критично мислене посоката, която си поел.
       В „Прегърни живота“ ще ти представя теми, свързани със страха, мечтите, очакванията, паразитните навици, токсичните мисли, самооценката и това как те възприемат другите, защо често се чувстваш неразбран от другите, и още много подобни теми, свързани с душевното състояние и духовното развитие.
       Чрез разказаните лични истории и примери от живия живот ще изпиташ съпричастност и ще се вдъхновиш да се освободиш от миналото си и да го приемеш като част от теб. Да преразгледаш настоящето си и да се предпазиш от неприятности в бъдеще, които би могъл да избегнеш. Възможно е да се припознаеш в героите и мотивите на някои от темите, за други ще си само чувал или виждал, с трети тепърва ще се запознаеш.
       „Прегърни живота“ има само една мисия – да обогати твоите знания и умения в този прекрасен живот, изпълнен с приключения. Позволи ръцете на живота да те поемат без чувството на страх, че нямаш излишно време за губене.
  Спри! Отдай се и се потопи между редовете…
  ……………………………………………………………………………………………………………………………
    “Духовното израстване те освобождава от това да бъдеш пленник на АЗ-а си”

  Вземете двете книги на Тошко Савов тук на цена от 39.80лв.

   Отзиви:

   5/5

      Уникална книга!
      Препоръчвам я горещо. Достъпно, лесно усвоимо четиво, изключително полезна. Всеки един може да се разпознае в нея и да реши свой проблем. Адмирации и благодаря!

   Веселина Стойкова
   5/5

       Преди да прочета тази книга правех крачки... но назад и не за да се засиля, а просто натам вървях! Живота ми се промени коренно след като се сдобих с нея и имах възможността да разговарям с автора и! Специалист е слаба дума за Вас! Благодаря от цялото си сърце 💗

   Нона Марчина
   5/5
      Прочетох книгата почти на един дъх! Имаше момент, на които плаках, защото душата ми се трогна! Препоръчвам тази книга, защото съчетава в себе си човещина, духовно израстване, мъдри съвети, извлечени от житейски опит. Авторът Тошко Савов определено ме заинтригува и изгледах всичко в интернет за него. Книгата "Пътят към теб" е наръчник за мен в личен и професионален план. Благодарна съм на автора!
   Соня Ратчева
   5/5
   Ако искате да намерите Пътя към себе си, но не знаете как или ако сте го намерили, но ви е трудно да вървите по него, прочетете тази книга. В нея ще откриете много повече полезни неща, отколкото можете да си представите.

   Стойчо Гергьовски
   5/5
       Пътят към теб е книга за четене и правене! Отново четеш и отнов правиш. Постепенно започва човек да открива своя път към СЕБЕ-сито! Кратките лични истории, освен, че откриват частици от автора, доказват, думите му. Успехът на книгата е предизвестен, а за всеки притежател на книгата, какво..??? Успехът е в ръцете ви хора, просто го направете реалност! "Пътят към теб" е възможен!   Илона Кръстева
   5/5

     "Пътят към теб "е книга, която олицетворява и припознава създанието наречено човек у читателя, когато е в прочитен процес.
   Според мен, опитът и мирогледът на г-н Тошко Савов, които той е представил в книгата си са като наръчник и спътник в живота или иначе казано за "Пътят към теб".
     Силно препоръчвам да се прочете!! Специални благодарности на г-н Тошко Савов за произведение на изкуството, което е създал, защото то е като лъч светлина в тъмен тунел, през който всеки един е преминавал или преминава...

   Марио Тарейн

    Последвайте ни в социалните мрежи!

    Нашите Партньори