fbpx

Тошко Савов

Пътят към теб

book_image

"Така един ден спокойно
можеш да кажеш, че си имал своята история, 
в която няма определения като “правилна” или не,
а само твоя живот, твоите стъпки, 
извървени по твоя начин...

...Само една крачка може да промени целия ти живот...”

 

Цена

19.90лв.

С всяка закупена книга ставате част от благотворителната кампания “Подай ръка” за подкрепа на дома за възрастни и деца в неравностойно положения в Горна Баня.

Благодарим Ви!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Предговор

book_icon

„Пътят към теб“


Има много книги за личностно развитие, но нито една не развива личността така, както „Пътят към теб“.

В следващите страници няма да намерите съвети от рода на това колко вие сте добри. Ще прочетете как сами да се подобрите, като осмислите пропуските, които допускате в ежедневието си. Няма да срещнете императиви за това как и какво да правите. Ще срещнете само вдъхновение, за да пожелаете и предприемете промяната сами и само когато сте готови.

Чрез моя пример ще четете за душите ни, назовани с истинските им имена, дори някои да не са приятни. Само когато ги почувствате след промяната си, само тогава те ще ви харесат.

Моят път води през болката от личния ми опит и преживявания, от научените през живота ми уроци, които по-късно слушах из лекциите в университета.

Но не очаквайте само лоши моменти. Ще има доста позитивни усмивки, докато разгръщате страниците. Понякога смехът и сълзите ви ще вървят наедно.

Пътя си заедно ще извървим със 7 основни теми. Ще разберем:

– как взимаме решения в нерешението си;
– как възразяваме на щастието си;
– колко грешна е представа ни за самотата;
– какво е да поддържаме екологични взаимоотношения;
– какво говори тялото ни вместо нас;
– кой е истинският смисъл на думите, които изричаме;
– какво е ехото, което оставяме след себе си.

„Пътят към теб“ е нищо друго освен път към теб. Заложеният в нас стремеж е да вървим напред. Понякога обаче трябва да спрем, да се върнем няколко крачки назад и да поемем по нашия път. Днешният свят е динамичен. Живеейки на пълни обороти, забравяме себе си и грижата за нашите души.

Всяка една от представените теми – стъпки започва с лична моя житейска история, от която съм извлякъл важните уроци. Всичко, което ще прочетете, е описание на моя личен опит без никакви фикции и художествени похвати, но с научни доказателства и примери от моето ежедневие.

Моето желание е да достигна до теб, моя читател. Да те мотивирам да погледнеш нещата от гледна точка, каквато досега не си допускал в мирогледа си.

Тази книга не играе ролята на пътеводител, нито казва на читателите какво да правят. Тя създава чувството за лично откровение КЪМ ТЕБ.

Чрез „Пътят към теб“ представям моята осъзната гледна точка и моите виждания в новата ера на екологични взаимоотношения, в която навлизаме.

Последвайте ме, ще ви се хареса!

Какво ще научите:

  • Как да взимате категорични решения?

  • Как да се фокусирате върху позитивите във всяка ситуация?

  • Как да превърнете самотата в своя сила?

  • Какво означава да поддържаме екологични взаимоотношения?

  • Какво говори тялото ни вместо нас?

  • Силата на думите, които изпозваме.

  • Каква следа искате да оставите след себе си?

За автора

Тошко Савов е роден през 1968г. в град Ловеч. На 2-годишна възраст заминава с родителите и брат си за Берлин. След 7-годишен престой той отново се завръща в България. По принуда на 11-годишна възраст попада в дом за изоставени и непоправими деца. След завършването на Горския техникум той изкарва казармата и заминава отново за Германия. Там завършва комуникационна психология и НЛП и се отдава напълно на уменията в продажбите. Става обучаващ на световно известни брандове. Също така е и семеен терапев и работи с хиперактивни деца, както и фобии, панични атаки и депресии. Също така той споделя опита си чрез семинари и фирмени обучения в различни сфери.

Купи сега

toshko_image